پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا ادعای سنتکام درباره «افزایش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز» تنگه هرمز دوباره بسته شد + بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است

فرود بمب‌افکن‌های اتمی آمریکا نزدیک مرز اوکراین

فرود بمب‌افکن‌های اتمی آمریکا نزدیک مرز اوکراین آمریکایی‌ها اخیرا ۲ بمب‌افکن استراتژیک قاره‌پیما مدل «بی-۵۲ استراتوفورترس» را در یک پایگاه نیروی هوایی در رومانی، در مرز اوکراین مستقر کرده‌اند. این انتقال توسط نیروی هوایی آمریکا در اروپا اعلام شده است.
تاریخ انتشار: ۰۰:۰۶ - ۰۳ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 July 24
کد خبر: ۲۵۱۳۰۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ این بمب‌افکن‌های آمریکایی به عنوان بخشی از بیستمین اسکادران بمب‌افکن‌های اعزامی نیروی هوایی ایالات متحده عمل و ادغام با نیرو‌های ناتو را آغاز خواهد کرد. استقرار این بمب‌افکن‌ها در رومانی واقع در جنوب اوکراین در شرایطی رخ می‌دهد که جنگ روسیه با کی‌یف ادامه دارد و کرملین نسبت به استقرار تجهیزات و تحرکات متحدان اوکراین هشدار می‌دهد.

به نقل از پایگاه خبری «یونایتد۲۴میدیا»، بمب‌افکن‌های بی-۵۲ در حین پرواز در حریم هوایی بین‌المللی بر فراز دریای بارنتز، توسط ۲ هواپیمای روسی در حدود ساعت ۸ صبح به وقت اروپای مرکزی در ۲۱ ژوئیه رهگیری شدند.

طبق اطلاعات منتشر شده، با وجود رهگیری، این بمب‌افکن‌های آمریکایی مسیر خود را حفظ کرده و برنامه پرواز برنامه‌ریزی شده خود را بدون حادثه ادامه دادند.

بمب‌افکن‌ها ماموریت از پیش برنامه‌ریزی شده خود را که شامل هماهنگی با هواپیما‌های جنگنده ناتو بود، قبل از فرود در پایگاه هوایی «میخائیل کوگالیچانو» به پایان رساندند.

به گفته ژنرال «جیمز هکر» فرماندهی نیروی هوایی آمریکا در آفریقا و اروپا، این تمرین گروه ضربت بمب‌افکن فرصتی عالی برای اصلاح تاکتیک‌ها، تکنیک‌ها و رویه‌های بکارگیری رزمی نیرو‌های آمریکایی ارائه می‌کند.

در حالی که بمب‌افکن‌های بی-۵۲ در رومانی مستقر هستند، با متحدان ناتو و شرکای بین‌المللی برای افزایش قابلیت‌ها و حفظ تعهدات امنیتی در سرتاسر منطقه مسئولیت فرماندهی اروپای ایالات متحده ادغام خواهند شد.

جیمز هکر افزود: «ایالات متحده متعهد است در کنار متحدان ناتو و شرکای خود در امتداد جناح شرقی کار کند تا اطمینان حاصل کند که ما مهارت‌ها و قابلیت‌های هماهنگی لازم برای حفظ امنیت، امنیت و ثبات منطقه‌ای را داریم.»

این استقرار منظم و معمول بمب‌افکن‌های استراتژیک ایالات متحده بر آمادگی و تعهد این کشور و ناتو برای ادغام با متحدان و شرکای کشور میزبان، جلوگیری از تهدید‌ها و دفاع از اتحاد تاکید می‌کند./ ایسنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار